NINCS MÉG ÜGYVÉDI HONLAPJA? A KOLLÉGÁINAK MÁR VAN!
NE KERÜLJÖN HÁTRÁNYBA!

A weboldal nem más, mint egy kommunikációs eszköz. Akkora piaci versenyben, mint a magyarországi ügyvédek helyzete, elengedhetetlen, hogy kiemelkedjen a tömegből.

Jó honlap – több ügyfél. Ilyen egyszerű.

Ügyvédi honlapokat készítünk. Tudjuk, hogy milyen szabályok vonatkoznak az ügyvédi honlapokra. Az ügyvédi irodák speciális igényeihez alakítjuk a honlapokat.

A leendő ügyfelek 76%-a használ Google-t ügyvédkeresése során. Ha nincs honlapja, meg sem találják. A leendő ügyfelek interneten keresnek szakértőt a jogi problémájukra, és az internetes megjelenéseik alapján választanak a potenciális ügyvédek közül.

A mi honlapjaink új ügyfeleket szereznek Önnek.

A Google keresések több mint fele már mobileszközről érkezik. Ezért honlapjaink mobilbarát, reszponzív felépítésűek, ezért asztali gépen, mobiltelefonról vagy tabletről is tökéletes felhasználói élményt biztosítanak a leendő ügyfeleknek.

Nem dobozos megoldást árulunk, Önre szabjuk a honlapot!

Az ügyvédi irodákra specializálódott cégként számos ügyvédi honlapot készítettünk. Modern, letisztult, informatív honlapokat készítünk – nálunk nincsen Iustitia szobor, kalapács vagy paragrafusjel a honlapokon. De ha szeretne saját logót és arculatot, megoldjuk! Nálunk nem sablonokból választhat logót, mindent az Ön irodájára szabva készítünk!

Szeretne publikálni, cikkeket írni, de nincs hova?

Indítson saját blogot a honlapján! A tartalommarketing az egyik leghatásosabb eszköz az ügyfélszerzésre. És a saját blog felülete a legjobb és legolcsóbb eszköz a tartalmai publikálására.

Kérjen ajánlatot!

Új mező

9 + 4 =